skip to Main Content

Voor constructiewerk is Bolasco dé geschikte partner

Voor het maken van constructies kunt u nergens beter terecht dan bij Bolasco. Want of het nu om een idee in uw hoofd gaat of een uitgewerkte ontwerptekening, wij zorgen ervoor dat elk plan wordt gerealiseerd. Het maakt daarbij niet uit of het kleine of grote series constructiewerk betreft; wij gaan altijd voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. En de prijs? Die houden we juist zo laag mogelijk.

Bolasco heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in specifieke soorten constructiewerk.

Stalen balustrade

Met onze stalen balustrade verzekert u zich van zowel oerdegelijkheid als veiligheid. Of het nu gaat om een flatgalerij of verdiepingsvloer, onze op maat gemaakte stalen balustrade beschermt u en uw gezinsleden of bezoekers tegen een val. Er tegenaan leunen vormt eveneens geen enkel probleem.

Stalen hekwerk

Wilt u ongewenste bezoekers van uw perceel houden? Of juist zorgen dat uw dierbaren en kostbare spullen op het terrein blijven? Denk dan eens aan een stalen hekwerk van Bolasco. Robuust maar toch een lust voor het oog en volledig afgestemd op uw wensen. Het vervaardigen van een bijpassende poort behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Stalen trappen

Wilt u een wenteltrap in uw woning? Of een vluchttrap bij de nooduitgang van uw bedrijf? Met stalen trappen van Bolasco zit u hoe dan ook goed. We maken ze met een strak design of functioneel, en alles wat daartussen zit. Bovendien is staal zeker niet het duurste materiaal en dusdanig sterk, dat dit interessante mogelijkheden bij het ontwerp biedt!

Bordes

Met een bordes verruimt u de mogelijkheden van uw gebouw. Denk bijvoorbeeld aan plaatsing tegen de buitengevel, in combinatie met een stalen trap of als extra ingang, uitgang of nooduitgang via een verdiepingsvloer. Natuurlijk zorgt Bolasco niet alleen voor de levering maar ook voor de plaatsing op locatie.

Particulieren en (bouw)bedrijven kunnen qua constructiewerk eveneens bij ons terecht voor:

  • Spanten
  • Complete machineframes en -onderdelen
  • Fundaties
  • Kleine scheepsonderdelen
  • Alle andere voorkomende constructies
  • Reparaties van constructies

Vul nu het contactformulier in, dan matchen we binnenkort uw wensen met onze mogelijkheden.