skip to Main Content

Electrode lassen? Bolasco levert vakwerk!

Met electrode lassen kan ook de doe-het-zelver lassen, wordt gezegd. Op zich is dit juist, maar lassen blijft een vak apart dat de nodige ervaring vereist. Als u zich wilt verzekeren van vakwerk en de hoge aanschafkosten van stroom en apparatuur wilt besparen, kies dan voor Bolasco. Onze experts zijn volledig vertrouwd met het electrode lassen. Tevens kunt u bij Bolasco terecht voor TIG lassen en MIG MAG lassen.

Mits goed uitgevoerd, zorgt electrode lassen voor een mooie lasnaad die de ijzeren delen op een natuurlijke wijze muurvast met elkaar verbindt. Of het nu gaat om plaatwerk, buizen of profielen, met de professionals van Bolasco krijgt u gegarandeerd een prachtig eindresultaat. Op het gebied van electrode lassen onderscheiden wij ons met diverse toepassingen zoals buitenwerk en lastig te bereiken plaatsen.

RVS & staal electrode lassen

Roestvast staal (RVS), een schitterend metaal met de prettige eigenschap dat uw product een lust voor het oog blijft. Tenzij die aanblik wordt bedorven door knullig laswerk. Bij Bolasco hebben we ons gespecialiseerd in RVS electrode lassen. Laat ons zorgen voor een deskundige bewerking en nabehandeling. Dat resulteert in een hoogwaardige constructie, waar u volledig op kunt vertrouwen.

Wilt u Bolasco inschakelen voor elektrode lassen? Of heeft u wellicht nog vragen? Neem dan nu contact op met ons.