skip to Main Content

Bolasco, gespecialiseerd constructiebedrijf waar afspraak heilig is

Zoekt u een ervaren en betrouwbaar constructiebedrijf dat werkt tegen concurrerende prijzen? Een bedrijf dat bovendien van alle markten thuis is als het gaat om metaalbewerking, onderhoud en reparatie? Zoek dan niet verder, u heeft Bolasco gevonden. Al jarenlang zijn wij een gespecialiseerd constructiebedrijf dat doet waar het voor staat: afspraak is afspraak, snelle leveringen en kwalitatief hoogstaande producten.

Bolasco is de nummer 1 in constructiewerk. U kunt bij ons terecht voor een grote variëteit aan constructies, geheel naar uw wens. Voor andere klanten maakten wij al stalen balustrades, hekwerken, trappen en bordessen. Maar ook als het gaat om magazijnstellingen of complexe, op maat gemaakte constructies zijn wij het aangewezen constructiebedrijf. Laat ons ook úw leverancier worden van uitstekende halffabricaten en eindproducten.

Hét adres voor functionaliteit, uitstraling en duurzaamheid

In de vele jaren van zijn bestaan heeft Bolasco een schat aan ervaring opgedaan. Wij zijn een no-nonsense constructiebedrijf dat een project vanaf het ontwerp tot en met de oplevering kan verzorgen. Ons vakkundig team bestaat uit gecertificeerde engineers, lassers, constructiebankwerkers, scheepsbouwers, pijpfitters, assemblage- en montagepersoneel. Zij bieden maatwerkoplossingen in RVS, staal en aluminium. Als het gaat om functionaliteit, uitstraling en duurzaamheid bent u bij Bolasco helemaal aan het juiste adres.

Bij ons constructiebedrijf gaan ambachtelijk vakmanschap en innovatie hand in hand. Wij werken vanuit één werkplaats waardoor we snel en doelgericht kunnen handelen, met alle apparatuur en de voorraad onder één dak. Ons moderne machinepark stelt ons in staat om de meest ingewikkelde vormen van metaalbewerking toe te passen. Daardoor zijn onze constructies niet alleen degelijk, maar ook nog eens een lust voor het oog.

Constructiebedrijf? Bolasco! Maak nu een afspraak

Bent u ervan overtuigd dat Bolasco het constructiebedrijf is dat u zoekt, maak dan snel een afspraak met ons. U kunt hier contact opnemen. Graag tot ziens!

Bij Bolasco kunt u ook terecht voor: