skip to Main Content

Bolasco toont u de veelzijdigheid van MIG / MAG lassen

MIG MAG lassen wordt tegenwoordig het meest toegepast, door de veelzijdigheid en snelheid van dit lasproces. Uiteraard biedt Bolasco zowel MIG lassen als MAG lassen aan, naast andere specialisaties als TIG lassen en elektrode lassen. Het voordeel van MIG MAG lassen is dat wij dit in zeer uiteenlopende toepassingen kunnen aanbieden.

MIG / MAG lassen

MIG / MAG lassen staat voor Metaal lassen met Inerte of Actieve gassen. Deze beschermgassen, zoals CO2, argon en helium, reageren niet op uw product of de materialen waarmee wordt gelast. Zo is er geen sprake van oxidatie en krijg je een hoge kwaliteit lasnaad. Een ander voordeel is dat met deze gassen op een veel hogere temperatuur kan worden gewerkt. Dat maakt MIG / MAG lassen bij uitstek geschikt voor laswerk in de machinebouw, scheepsbouw en in het constructiewerk.

MIG / MAG lassen RVS

Roestvast staal (RVS) is populair vanwege zijn uiterlijk, degelijkheid en duurzaamheid. Bij Bolasco kunt u met behulp van MIG / MAG lassen RVS producten bovendien op maat laten maken. Hierbij wordt zowel de lasdraad als een klein stukje van plaat, buis of profiel tot smelten gebracht. Een fraaie lasnaad is het resultaat.

MIG / MAG lassen staal

De hoge lassnelheid maakt het ideaal om met MIG / MAG lassen staal te bewerken. Met het werktempo, van onze gecertificeerde lassers, wordt het te lassen materiaal bovendien niet zó heet dat een risico op vervorming kan ontstaan. Het resultaat is een oerdegelijk product dat iedere extreme situatie de baas blijft.

Aluminium MIG lassen

Bij andere metalen kan gebruik worden gemaakt van een Inert alsmede een Actief gas echter bij aluminium lassen werken we met een Inert gas en Pulse in plaats van continue vlamboog. Dat zit hem met name in de fysische eigenschappen van dit materiaal, met name wanneer dit wordt blootgesteld aan hoge temperaturen. De professionals van Bolasco weten alles over de samenstelling van een aluminium product en op welke manier zij dit moeten lassen.

Meer weten over MIG MAG lassen? Neem dan contact op met Bolasco. U kunt eveneens vrijblijvend een offerte aanvragen.