skip to Main Content

Lasbedrijf Bolasco heeft iedere techniek in huis

Bolasco is dé plek waar u terechtkunt voor alle laswerkzaamheden. Maar, als u dat wilt, komen we net zo lief naar u toe. Bij ons lasbedrijf vindt u bovendien alle technieken: TIG lassen, MIG MAG lassen en elektrode lassen. Uitgevoerd door gecertificeerd personeel met een grote vakkennis. Heeft u laswerk, maar weet u niet hoe dit het best kan worden aangepakt? Bolasco adviseert u graag en zorgt voor een vlekkeloze afwerking en snelle levering.

Een lasbedrijf dat van alle markten thuis is. Beter kunnen we Bolasco niet omschrijven. Zo bieden wij onder meer TIG lassen aan, uitermate geschikt voor dunne materialen als roestvast staal (RVS) en aluminium. Daarnaast past Bolasco deze techniek toe bij staal en koper lassen. MIG lassen of MAG lassen, waarbij genoemde metalen met andere beschermende gassen worden gelast, winnen steeds meer aan populariteit. Dit lasproces kenmerkt zich door de veelzijdigheid en snelheid. Als elektrode lassen de beste keuze blijkt te zijn voor uw plaatwerk, buizen of profielen, bent u eveneens verzekerd van een mooie lasnaad die de ijzeren delen muurvast met elkaar verbindt.

Waarom zelf doen wat lasbedrijf Bolasco als beste kan?

Lassen, met name elektrode lassen, is een klus die u ook zelf ter hand zou kunnen nemen. Het vraagt echter om de nodige expertise en de kans op fouten ligt altijd op de loer. Waarom zou u dat risico nemen met een allround lasbedrijf als Bolasco achter de hand? Onze ervaren vakmensen kennen het klappen van de zweep en weten elke klus, hoe gecompliceerd ook, tot een uitstekend resultaat te brengen. Voor de concurrerende prijs hoeft u het in ieder geval zeker niet te laten.

Twijfel niet en profiteer van de diensten die een veelzijdig lasbedrijf als Bolasco u te bieden heeft. Als u nu contact met ons opneemt, zult u dat snel ervaren.

Bij Bolasco kunt u ook terecht voor: