skip to Main Content

Draagconstructies voor Verbouwing & Aanbouw met Bolasco

Muurdoorbraken & Draagconstructies

Heeft u de wens om groter te wonen, uw keuken te betrekken bij uw woonkamer of wilt u een praktijkruimte aan huis? Dan is een uitbouw aan uw woning een perfecte oplossing!
Hierdoor creëert u niet alleen een grotere ruimte, de woningwaarde van uw huis stijgt ook aanzienlijk! Bij Bolasco bent u aan het juiste adres om uw (draag) muur te laten verwijderen en een draagbalk / constructie te laten plaatsen.
We verzorgen zowel de sloopwerkzaamheden als de (draag) constructie en laswerkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van de stalen draagbalk. Bolasco levert het complete pakket. Andere wensen als het verplaatsen van een deuropening om uw huidige woonruimte beter in te kunnen delen vallen natuurlijk ook onder de mogelijkheden.

Al ruim 20 jaar is Bolasco het no-nonsense bedrijf in staal en constructie. Aangezien wij de afgelopen jaren zowel vanuit aannemers als vanuit de particuliere sector een grote vraag krijgen om in een kort tijdbestek zowel de muurdoorbraak en draagconstructie te kunnen realiseren en wij graag zo efficiënt mogelijk werken, bieden wij zelf het complete pakket aan omtrent sloopwerkzaamheden, muurdoorbraken en draagconstructies. Bolasco is in het bezit van een doorlopende CAR (Construction All Risk ) verzekering.

Stap 1:
De eerste stap bij een muurdoorbraak / geveldoorbraak:
Bekijk of het om een draagmuur gaat en uit welk materiaal deze muur bestaat. Dit kunt u terugvinden op de bouwtekening van uw pand, natuurlijk kan Bolasco u hier ook verder mee helpen.
Stap 2:
Bij het slopen van een draagmuur moet er een balk en/of kolommen geplaatst worden om het bovenliggende gewicht op te vangen.
Bolasco verzorgt de stempel en stutwerkzaamheden.
Stap 3:
Vraag een vergunning aan. Wanneer het om een draagmuur gaat, dient u hiervoor een omgevingsvergunning aan te vragen.
Stap 4:
Laat bij een draagmuur een constructie berekening maken door Bolasco (deze berekeningen worden door een externe constructeur uitgevoerd)
U kunt er ook voor kiezen om een constructie berekening aan te leveren door een constructeur naar eigen keuze. Deze levert u bij Bolasco aan aangevuld met een plattegrond, foto’s en bouwtekeningen van uw pand.
Stap 5:
Ontvang een offerte: Geef aan wat uw wensen zijn en wat u door Bolasco wilt laten uitvoeren. Denk hierbij aan stempelen, slopen, afvoeren van het puin, leveren van een container ten behoeve van het puin, leveren en aanbrengen van de stalen constructie of draagbalk. Eventueel voorbereidend constructiewerk in onze eigen werkplaats valt tevens onder de mogelijkheden.
Stap 6:
Indien u akkoord bent met de offerte plannen we een datum om onze werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor willen we graag uw planning voor de verbouwing weten.
Waarvoor kunt u nog meer terecht bij Bolasco
  • Stalen constructies voor nieuwbouw & aanbouw, zoals spanten en binten voor een aanbouw, een garage of een puntdak
  • Stalen hekwerken / balustrades
  • stalen design trappen & stalen leuningen
  • stalen deuren en puien, zowel voor binnen als buiten gebruik
  • stalen kozijnen
  • entresol vloeren ook met grote overspanning zonder palen
  • aanpassingen van constructies en laswerk op locatie

Aannemers

Als aannemer kunt u ook gebruik maken van de expertise van Bolasco op het gebied van constructie en laswerk.

  • Bolasco neemt het constructie en laswerk aan
  • Voor de grotere constructiewerken kan Bolasco de voorbereidende werkzaamheden in de volledig ingerichte eigen werkplaats uitvoeren.

U als aannemer levert hiervoor de benodigde gegevens zoals bouwtekeningen aan. Bolasco is actief in heel Nederland, werkt veilig met professionals en is volledig ingericht voor de uit te voeren werkzaamheden.

We zorgen ervoor dat alles opgeruimd (veegschoon) wordt opgeleverd .

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een goede offerte op maat.
Particulier
Zakelijk
Zo snel mogelijk
Binnen een maand
Binnen 3 maanden
Tussen 3-6 maanden
Klik hier om een bestand te uploaden.
Constructieberekening/stempelplan laten maken
Plaatsen van een stofscherm
Sloopwerk
Betonboren / zagen
Draagmuur verwijderen
Doorgang maken in (draag)muur
Verplaatsen van een deuropening
Aanbrengen lateien / draagconstructies
Ja
Nee, doe ik zelf
In overleg
Ja
Nee